Ethyleenglycolmonostearaat, 2-hydroxyethylstearaat, CAS NO 111-60-4

Ethyleenglycolmonostearaat
CAS NO 111-60-4
Formule C20H40O3
Molecuulgewicht 328,53

Beschrijving

Basis informatie

productnaamEthyleenglycolmonostearaat; 2-Hydroxyethylstearaat
Product NeeGIHI-68
FormuleC20H40O3
Moleculair gewicht328.53
CAS NR111-60-4
AfbeeldingEGMS


Productkwaliteit

NeeItemSpecificatie
1VerschijningWitte tot lichtgele vaste stof
2Water0,5% max
3OpslagBewaar op kamertemperatuur
4GebruikKan worden gebruikt als emulgator, dispergeermiddel, solubilisator in cosmetica, met emulgering, solubilisatie, zachtheid, antistatische eigenschappen, enz.

KL-EPH kan worden gebruikt als oplosmiddel voor acrylhars, nitrocellulose, celluloseacetaat, ethylcellulose, epoxyhars, fenoxyhars. Het wordt over het algemeen ook gebruikt als oplosmiddel en verbeteringsmiddel voor verven, drukinkt en balpeninkt als infiltratie- en bactericide in de detergenten, en filmvormende hulpmiddelen voor coatings op waterbasis. als verfoplosmiddel kan het de oplosbaarheid van de PVC-weekmaker verbeteren, de eigenschappen die het reinigen van printplaten en oppervlaktebehandeling van plastic mogelijk maken en wordt een ideaal oplosmiddel voor methylhydroxybenzoaat.Het is een ideaal conserveermiddel in de farmaceutische en cosmetische industrie. Het wordt gebruikt als verdovingsmiddel en fixeermiddel voor parfum. Het is als afzuigkap in de aardolie-industrie. Het kan worden gebruikt in UV-uithardingsmiddel en dragervloeistof van vloeistofchromatografie.

Ethyleenglycolstearaat wordt na verhitting opgelost of geëmulgeerd in de oppervlakteactieve verbinding en lensachtige kristallen zullen tijdens het afkoelen worden geprecipiteerd, waardoor een parelmoerachtige glans ontstaat. Gebruikt in vloeibare wasproducten, kan het een duidelijk parelmoereffect produceren en de viscositeit van het product verhogen. Het heeft ook de effecten van het hydrateren van de huid, het voeden en beschermen van het haar en antistatisch. Het is goed verenigbaar met andere soorten oppervlakteactieve stoffen en kan zijn stabiele parelmoereffect en verdikkende en conditionerende functies weerspiegelen. Geen irritatie van de huid, geen schade aan het haar. Ethyleenglycoldistearaat daarentegen produceert een intensere parelmoer, en ethyleenglycolmonostearaat produceert een fijnere parelmoer.


Hot Tags: Ethyleenglycolmonostearaat, 2-hydroxyethylstearaat, CAS NO 111-60-4, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, groothandel

Aanvraag sturen

You Might Also Like