3-O-Ethyl-L-ascorbinezuur, 86404-04-8

Technisch gegevensblad TD NO: GH-T-102 Basisinformatie Productkwaliteit

Beschrijving

Technisch gegevensblad

TD NO: GH-T-104


Basis informatie

productnaam

3-O-ethyl-L-ascorbinezuur

Synoniem

3-O-Ethyl Ascorbyl Ether; 3-O-Ethyl-L-ascorbinezuur; ETHYL ASCORBINEZUUR;

4- (5r) -5 - [(ls) -1,2-dihydroxyethyl] -4-ethoxy-3-hydroxy-5h-furan-2-on; 3-o-ethyl-1-ascorbinezuur;

5-3-O-ETHYLASCORBICACID, (5R, 1'S) -5- (1,2-dihydroxy-ethyl) -4-ethoxy-3-hydroxy-5H-furan-2-on; (R) -5 - (( S) -1,2-dihydroxyethyl) -4-ethoxy-3-hydroxyfuran-2 (5H) -on

Product Nee

GIHI-104

Formule

C8H12O6

Moleculair gewicht

204,18

CAS NO

84380-01-8

Smeltpunt

112.0 ~ 116.0 deg-C

afbeelding

3-O-Ethyl-L-ascorbic acid.86404-04-8


Productkwaliteit

Nee

Item

Specificatie

1

Verschijning

Wit tot gebroken wit kristallijn poeder

2

Water

0,5% max

3

opslagruimte

Bewaar op kamertemperatuur

4

gebruik

ethylascorbinezuur is een soort vitamine c-derivaten. ethylascorbinezuur is direct betrokken bij de synthese van collageen na permeatie in de dermis, wat leidt tot verhoogde activiteit van de huidcellen. het uiteindelijke resultaat is een huid die een gladde en gevoelige huid is met een betere elasticiteit. ethyl ascorbinezuur kan de activiteit van tyrosineenzyme remmen, de vorming van melanine remmen. ethylascorbinezuur kan worden gebruikt in whitening of anti-aging cosmetica, zoals reinigingsmiddel, lotion, gezichtscrème en essentie.


Hot Tags: 3-O-Ethyl-L-ascorbinezuur, 86404-04-8, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, groothandel

Aanvraag sturen

You Might Also Like